Portfolio


Over ons


Radical Design is een team bestaande uit 3 studenten afkomstig uit de IT Factory in Thomas More Geel. Ons doel is om aan te tonen dat we over de nodige vaardigheden en capaciteiten beschikken om een toegankelijke en aantrekkelijke website te ontwerpen

binnen de nodige deadlines. Dit doen we door een combinatie van html, css en sass toe te passen op een valide manier. We werken doelgericht met vlotte communicatie en samenwerking. Bij dit project wordt het 'Bootstrap' framework gebruikt.

Contacteer onsJordi's Webruimte


Jordi's Webruimte

In mijn webruimte, die hieronder gelinkt staat, vindt u linken terug naar de diverse taken die we in kader van het opleidingsonderdeel Webdesign gemaakt hebben. Er staan evenals ook links naar 2 van mijn eigen projecten, die ik gemaakt heb met de geziene leerstof.

Webruimte Sluiten

Warre's Webruimte


Warre's Webruimte

Hieronder staat de link naar mijn webruimte. De homepagine is gemaakt met behulp van het framework Bulma. Ik ben gegaan voor een simpel design en voor zachte kleuren die toch opvallend zijn. Links naar de eerste en tweede skillstaak, evenals persoonlijke informatie, zijn hier ook te vinden.

Webruimte Sluiten

Tijls Webruimte


Tijls Webruimte

Ik heb verschillende websites ontworpen en ontwikkelt voor het vak webdesign. Deze zijn te vinden in mijn webruimte die hieronder gelinkt is. De websites bevatten voornamelijk informatie over mezelf en Thomas More. Nu werken we hier verder voor onze opdrachten.

Webruimte Sluiten

Judoclub Samurai Eindhout


Judoclub Samurai EIndhout

Jordi heeft voor zijn judoclub een site gemaakt. Hier heeft hij voor het eerst geƫxperimenteerd met een andere, meer moderne, scrollbar en een facebook feed. Vooral de feed zorgde voor kopzorgen, Facebook ondersteunt dit namelijk niet voor groepen. Hij heeft bij deze site het framework Bulma gedeeltelijk gebruikt. De club was zeer tevreden en de site zal binnenkort, als alle informatie correct doorgegeven is, online komen!

Website Sluiten